Ordförande har ordet

 

Vår verksamhet

 

Föreläsningar

Kvalificerade föreläsare talar om konstrelaterade ämnen, ofta med koppling till kommande utställningar/utflykter.

OBS: Alla resterande arrangemang och

studiecirkeln är inställd resten av våren!


Dagsaktiviteter

Vandringar eller utflykter med buss/tåg där konst, arkitektur och historia står i fokus.


Studiecirklar  i konst- och arkitekturhistoria
Vi samarbetar med 
Studieförbundet Sensus.


Medlemsavgiften

250 kr per person och år.
Carl-Fredrik Hill, 1849-1911

Stenbrottet vid Oise I, 1877, beskuren

Malmö Konstmuseum, inköp 1934

Bild: Karl-Bertil Hake

Malmö KonststudioYournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Ordföranden har ordet

     

      Inför våren 2020

 

 • Kära Malmö Konststudiomedlem!

  Styrelsen för Malmö Konststudio vill härmed tacka dig, som trogen medlem, för verksamheten 2019 och samtidigt berätta lite om vad vi har att erbjuda under våren 2020.

 • Föreningens främsta uppgift är att underhålla och bredda intresset för kultur och särskilt för den bildande konsten. Det är en målsättning som föreningen under det gångna året försökt förverkliga främst genom föreläsningar, olika dagsaktiviteter, studiecirklar samt genom studieresor till konstsamlingar inom och utom landet. Som höjdpunkter bland aktiviteterna under året vill jag gärna utnämna de genomförda konst- och kulturresorna till Madrid och Bryssel. Resor som gett stora upplevelser, inte minst p g av våra duktiga guider. 

 • Av kommande internationella program erinrar styrelsen om den tidigare aviserade resan till Wien, dit vi åker på Annandag Påsk och stannar i fem nätter.

 • Höstens resa kommer att gå till Baltikum; Riga och Vilnius. Tyvärr har programmet för denna resa inte hunnit bli klart för att komma med i det nu utsända vårprogrammet men vi räknar med att åka alldeles i början av september. Enligt preliminära planer flyger vi till Vilnius, där vi bor i två nätter för att sedan med  buss ta oss vidare till Riga, där vi stannar i tre nätter.

  Jag kommer att maila ut programmet till er alla så snart det är klart.

  Har du någon fråga om denna resa är du välkommen att höra av dig till undertecknad ordförande.

 • Om du upplever att du inte fått mail från Konststudion under det senaste halvåret, kan det bero på att vi inte har din adress eller att du kanske bytt e-postadress och missat att meddela oss.

 • Med förhoppningen att du ska finna vårens program attraktivt hälsar styrelsen dig  mycket välkommen att delta! Vi hoppas naturligtvis också på att du kommer att förlänga ditt medlemskap hos Malmö Konststudio – om du inte redan gjort det.

   

  För styrelsen i Malmö Konststudio   

    

  Anna-Lena Bengmark