Om medlemsskap

Malmö Konststudio • Tel. 040-23 78 60 • malmokonststudio@hotmail.com

 

 

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Malmö Konststudios

program

 

Föreläsningar

Kvalificerade föreläsare talar om konstnärer och konst-riktningar, ofta med koppling till kommande ut-ställningar.

 

Dagsresor

Besök på utställningar och gallerier i närområdet med kunniga guider.

 

Längre konstresor

Konstresa till Polen

4 - 11 september.

 

Konstresa till Madrid

9 - 15 april 2019.

 

Allt detta för en medlemsavgift på

250:- / person och kalenderår.

 

 

 

 

Föreläsningsserie om samtidskonst hösten 2018

Konstvetare: Thomas Kjellgren

Se under Föreläsningar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEWS

News Headline

Dateline \\ News Category

Lorem ipsum dolor sit amet vel egestas ac ullamacorper et primis at aliquam duis nisl suscipit massa montes sed venenatis placerat odio facilisis. Dictum nisl neque amet integer qui ac veli at tempor viverra et vulputate sed et placerat nostrud. Libero at eget sodales purus ligula sociis risus it morbi per. Quam quam nulla vitae fusce mollis viverra eget ut nec fellis. Sed phasellus a non neque eget. In fermentum ac erat aliquam at aenean amet a phasellus arcu vitae vestibulum. Morbi metus rutrum at pede nostra ac mattis neque a eros. Eget curabitur neque tellus a nulla pretium sociis odio lorem at egestas quiis lorem fames lorem amet felis.

Du anmäler Dig som medlem i Malmö Konstudio via nedanstående

 

Malmö Konststudio

Korsörvägen 22 B

217 47 Malmö

Medlemsavgift: 250:- / person

 

E-postadress: malmokonststudio@hotmail.com

Hemsida: malmokonststudio.com

Bankgiro: 176-6591

Organisationsnummer: 846001-5905

Har Du frågor kontakta någon i styrelsen!

När du anmäler dig som medlem, uppge namn, adress, telefon och e-postadress. Du blir medlem när vi registrerat att du betalt in medlemsavgiften på kontot ovan.

 

 

Malmö Konststudios handläggning av personuppgifter (GDPR – Europeisk förordning med syfte att stärka skyddet för personer inom EU vid hantering av personuppgifter).

 

 

Malmö Konststudios kassör är personuppgiftsansvarig och ansvarar för medlemsregistret. Kassören nås på e-postadress: malmokonststudio@hotmail.com.

 

Konststudion samlar in namn, postadress, telefonnummer och e-postadresser till alla medlemmar. Dessa uppgifter används för att skicka ut information om vår verksamhet.

 

Uppgifterna lämnas aldrig ut till någon annan part och endast styrelsen har tillgång till dessa.

 

Uppgifterna lagras så länge man är medlem i föreningen och raderas när medlemskapet upphör.

 

Som medlem i Malmö Konststudio har du rätt att

-få tillgång till dina uppgifter

-få felaktiga personuppgifter rättade

-få personuppgifterna raderade om uppgifterna inte längre är nödvändiga

-lämna klagomål till Datainspektionen

 

 

 

 

 

News Headline

Dateline \\ News Category

Lorem ipsum dolor sit amet vel egestas ac ullamacorper et primis at aliquam duis nisl suscipit massa montes sed venenatis placerat odio facilisis. Dictum nisl neque amet integer qui ac veli at tempor viverra et vulputate sed et placerat nostrud. Libero at eget sodales purus ligula sociis risus it morbi per. Quam quam nulla vitae fusce mollis viverra eget ut nec fellis. Sed phasellus a non neque eget. In fermentum ac erat aliquam at aenean amet a phasellus arcu vitae vestibulum. Morbi metus rutrum at pede nostra ac mattis neque a eros. Eget curabitur neque tellus a nulla pretium sociis odio lorem at egestas quiis lorem fames lorem amet felis.